Gravidfotografering vid Rosendals Trädgård

Idag är det Mors dag så jag passar på att bjuda på fina bilder från en gravidfotografering vid Rosendals Trädgård med blivande 3-barnsmamman Anna! Vacker som en dag och med en sån aura runt sig som jag tycker gravida har.

Gravidfotografering

Rosendals Trädgård är ju så mysigt med sin äppelträdgård, blomsterodlingar, växthus och gott fika och jag undrar varför jag inte åker hit oftare. Det finns gott om vackra platser att fota vid också, såväl för bröllops- och kärlekspar, familjer och som ni ser nedan för gravidfotograferingar.

Vill du också föreviga din mage så hör av dig till mig bums. Det brukar vara lagom runt v. 30-36, men även om du inte är så långt gången är det bra att boka in för att säkra en fotograferingstid. Varför inte på denna vackra plats?

Lovely maternity shoot in beautiful sunset at Rosendals Trädgård. If you´re interested in a maternity shoot this summer pls contact me now to secure a date!

Här kan du läsa mer om Rosendals Trädgård

Gravidfotografering_Rosendal_ErikaAminoff_01 Gravidfotografering_Rosendal_ErikaAminoff_02 Gravidfotografering_Rosendal_ErikaAminoff_03Gravidfotografering_Rosendal_ErikaAminoff_04 GravidfotograferingGravidfotograferingGravidfotografering_Rosendal_ErikaAminoff_08Rosendals TrädgårdGravidfotografering_Rosendal_ErikaAminoff_07

2 thoughts on “Gravidfotografering vid Rosendals Trädgård

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *