Budoirfotografering i vitt och rosa

Häromdan gjorde jag en budoirfotografering med en sprudlande och ursnygg tjej och jag är så glad att jag får visa ett litet urval av alla fina bilder.

Budoirfotografering

Många gör en budoirfotografering inför sitt bröllop och det är ju en fantastiskt fin present att ge sin blivande som morgongåva. Men man kan lika gärna göra en budoirfotografering för sin egen skull, jag lovar att det är en riktig ego-boost!

Vid denna fotografering blev det några ombyten och vi hade så roligt. Jag börjar med lite rosa så kanske det kommer ett inlägg med lite svart sen. Enjoy!Budoirfotografering_ErikaAminoff_06BudoirfotograferingBudoirfotografering_ErikaAminoff_07Budoirfotografering_ErikaAminoff_03BudoirfotograferingBudoirfotografering_ErikaAminoff_11Budoirfotografering_ErikaAminoff_09Budoirfotografering_ErikaAminoff_08

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *