Bröllop

Bröllopsfotograf Täby, Danderyd, Lidingö, Stockholm, Sverige och utomlands

Att skapa bilder som får er att minnas ert bröllop är helt underbart, jag älskar det! Jag fångar känslorna, kramarna, glädjetårarna och skratten. Allt som händer runtomkring er som ni kanske inte hinner se. Jag fångar det stora och det lilla.
Bilderna från er dag är så otroligt värdefulla. De kommer påminna er om kärleken, värmen, vännerna och familjen i resten av era liv.
Dessa bilder vill jag skapa med er <3

Bröllopsfotograf Täby , Bröllopsfotograf Danderyd , Bröllopsfotograf Stockholm som förevigar ert bröllop på ett avslappnat vis.

Jag älskar bröllop, såväl små och personliga som stora och pampiga. Oavsett om ni gifter er hemma i trädgården, på en vingård i Italien, i skärgården eller på Arlanda så kommer jag   föreviga er dag på ett stämningsfullt sätt.

Vill ni ha hela dagen dokumenterad så är jag med er från de pirriga förberedelserna tills att slipsarna sitter i pannan på festen. Vill ni ha med mig delar av dagen så går det bra det med. Här ser ni förslag på Bröllopspaket2018 men vi kan självklart sätta ihop annat antal timmar också.

Vill ni veta mer? Fyll då i era önskemål i formuläret nedan.
Är jag ledig ert tänkta datum bokar vi in en fika-dejt! Jag älskar att höra om hur er historia började, hur ni träffades, första dejten, vad ni gillar extra mycket hos varandra och såklart om era planer för er bröllopsdag. Samtidigt berättar jag mer om hur jag jobbar och ni får ställa alla frågor så att ni känner er trygga med valet av bröllopsfotograf.
Känns allt bra så skriver vi avtal och ni betalar 25% av totalsumman i bokningsavgift för att säkra ert datum.
Vid bokning av 3 timmar eller mer ingår en provfotografering innan bröllopet.
Vi håller sedan kontakten och stämmer av planeringen regelbundet så att allt känns bra inför bröllopet. Jag finns här om ni vill bolla idéer och kan med min erfarenhet från många bröllop ge råd kring planeringen för dagen.

Kontakta mig genom formuläret nedan så återkommer jag inom kort! Bröllopsbokningar pågår för fullt för 2018 och 2019 så vänta inte med att höra av er!

Ett urval av tidigare bröllop ser ni här i bloggen: Blogginlägg Bröllop

Varma hälsningar, Erika