Bröllop

Bröllopsfotograf Täby, Danderyd, Lidingö, Stockholm, Sverige och utomlands

Som bröllopsfotograf fångar jag känslorna, kramarna, glädjetårarna och skratten. Allt som händer runtomkring er som ni kanske inte hinner se. Jag fångar det stora och det lilla. Och självklart en massa fina porträtt på er!
När åren går och minnena bleknar en aning kommer bilderna påminna er om kärleken, värmen, vännerna och er bröllopsdag i resten av era liv.  Dessa bilder skapar jag åt er <3

För att kika på några av de underbara bröllop jag fotat, klicka här på Länk till Blogginlägg Bröllop

Bröllopsfotograf Täby , Bröllopsfotograf Danderyd , Bröllopsfotograf Stockholm som förevigar ert bröllop på ett avslappnat vis.

Vill ni ha hela dagen dokumenterad så är jag med er från de pirriga förberedelserna tills att slipsarna sitter i pannan på dansgolvet. Vill ni ha med mig delar av dagen så går det bra det med. Här ser ni förslag på Bröllopspaket2018 men vi kan självklart sätta ihop annat antal timmar också.

Vill ni veta mer? Fyll då i era önskemål i formuläret nedan.
Är jag ledig ert tänkta datum bokar vi in en fika-dejt! Jag älskar att höra om hur er historia började, hur ni träffades, första dejten, vad ni gillar extra mycket hos varandra och såklart om era planer för er bröllopsdag. Samtidigt berättar jag mer om hur jag jobbar och ni får ställa alla frågor så att ni känner er trygga med valet av bröllopsfotograf.
Känns allt bra så skriver vi avtal och ni betalar 25% av totalsumman i bokningsavgift för att säkra ert datum.
Vid bokning av 3 timmar eller mer ingår en provfotografering innan bröllopet.
Vi håller sedan kontakten och stämmer av planeringen regelbundet så att allt känns bra inför bröllopet. Jag finns här om ni vill bolla idéer och kan med min erfarenhet från många bröllop ge råd kring planeringen för dagen.

Kontakta mig genom formuläret nedan så återkommer jag inom kort! Bröllopsbokningar är redan igång för 2019 så vänta inte med att höra av er!

Varma hälsningar, Erika