Barn & Familj

Som barn- och familjefotograf ger jag er levande och naturliga bilder. Jag ser till att vår stund tillsammans blir avslappnad och rolig. Jag busar med era barn och hittar på små lekar så att det blir fokus på att ha skoj och inte på att titta in i kameran och le. Jag lovar att vi får underbara bilder på köpet!

När ni bokar en familjefotografering planerar vi tillsammans var vi ska fota; hemma i er trädgård, på stranden, i en vacker park eller kanske i skogen. Ni har kanske något smultronställe? Jag hänger gärna med er dit, till en plats där ni trivs och känner er varma i hjärtat.

Annars har jag många favoritplatser med vackra omgivningar, fint ljus och självklart utrymme för lek, bus och små upptäcktsfärder som jag gärna visar er. Jag älskar utomhusfotograferingar året runt och varje årstid har sin tjusning!

Barn & Familj Fotograf Erika Aminoff fotar barn och familjer utomhus eller hemma hos erAlla familjer är unika och för att skapa en riktigt härlig fotografering anpassade efter er familj vill jag gärna höra lite mer om er vid er förfrågan. 🙂

Är ni nykära? Väntar du/ni ert första barn? Vill ni ta med farmor och farfar på några bilder? Kanske er hamster eller tax? Oavsett hur just din familj ser ut är ni hjärtligt välkomna till mig.

Vill du göra en fotografering i vår eller sommar är det hög tid att boka nu, då det nu finns ett fåtal tider kvar under våren. Välkommen med din förfrågan till hello@erikaaminoff.com

Är du istället intresserad av en studiofotografering? Spana då in min fina ateljé Blicka studio vid Täby Centrum.