Barn & Familj

Barn & Familj ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Som barn- och familjefotograf ger jag er levande och naturliga bilder. Jag ser till att vår stund tillsammans blir avslappnad och rolig. Jag busar med barnen och hittar på små lekar så att det blir fokus på att ha skoj och inte på att titta in i kameran och le. Jag lovar att vi får underbara bilder på köpet!

När ni bokar en familjefotografering planerar vi tillsammans var vi ska fota; hemma i er trädgård, på stranden, i en vacker park eller kanske i skogen. Ni har kanske något smultronställe? Jag hänger gärna med er dit, till en plats där ni trivs och känner er varma i hjärtat.

Jag har också härliga favoritplatser med utrymme för lek, bus och små upptäcktsfärder som jag gärna visar er. Utomhusfotograferingar är perfekt för familjefotograferingar året runt och varje årstid har sin tjusning!

Barn & Familj Fotograf Erika Aminoff fotar barn och familjer utomhus eller hemma hos er

Det blir mycket spring under familjefotograferingar! Men även en hel del krypa på marken och klättra i träd. Allt för att hitta de bästa vinklarna och fånga barnen i deras lek.

Hösten bokas upp i rasande fart så vill du också få härliga bilder på dig/er hör av dig direkt för att boka. Välkommen med din förfrågan till hello@erikaaminoff.com

Är du istället intresserad av en studiofotografering? Spana då in min fina ateljé Blicka studio vid Täby Centrum.