En familjefotografering med Erika Aminoff Photography

Hur går en familjefotografering med mig till egentligen? Ja, den frågan finns det ju såklart inte ett solklart svar för eftersom alla familjer är unika vilket gör alla fotograferingar unika. Det finns dock en hel del saker som återkommer i alla mina familjefotograferingar. Det blir alltid mycket spontanitet och mycket lek och bus. Vi tar det på barnens villkor och gör en liten upptäcksresa tillsammans, ett litet äventyr helt enkelt. Ses vi utomhus så finns det ju så mycket att upptäcka och jag kommer alltid hem med gräsfläckar på armar, knän och rumpa. Det är ju liksom på marken det händer när man hänger med barn.

Familjefotografering Erika Aminoff

Det jag älskar med familjefotograferingar är att jag för en stund får vara som en liten del av familjen och ta del av så mycket kärlek och värme. När jag sen går igenom bilderna på datorn sitter jag med ett stort leende på läpparna när jag återupplever vår stund tillsammans.

Just den här fotograferingen var precis en sån spontan och rolig stund; vi kastade gosedjur, blåste bubblor, klättrade, plockade blommor och spanade efter ekorrar vid den stora eken. Sötaste ungarna kramades och höll handen när de sprang runt på ängen. Självklart får familjen bilderna i färg, men just idag känner jag för att publicera dem i svart-vitt :).

Vill du också boka in ett litet äventyr med mig?

Familjefotografering_SätraÄng_ErikaAminoff_01Familjefotografering_SätraÄng_ErikaAminoff_02Familjefotografering_SätraÄng_ErikaAminoff_03Familjefotografering_SätraÄng_ErikaAminoff_04Familjefotografering_SätraÄng_ErikaAminoff_06Familjefotografering_SätraÄng_ErikaAminoff_08

One thought on “En familjefotografering med Erika Aminoff Photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *