Romantiskt bröllop på van der Nootska Palatset

Romantisk bröllop på van Der Nootska Palatset är vad jag bloggar om idag. Hurra för fina Elin och Robert som gifte sig på van der Nootska och hurra för mig som äntligen har skapat lite tid att blogga och visa lite av det jag pysslar med på helgerna.

Jag tycker det är så coolt och härligt med citybröllop så gissa om jag blev glad när Elin och Robert bokade mig för deras stadsbröllop! De gifte sig bara ett stenkast från deras hem på söder och innan vigseln tog vi en promenad på “deras” gator för lite porträtt.

Bröllop_vanderNootskaPalatset_16

Det känns lite busigt på något vis att gå runt på stan i bröllopskläder bland alla människor som gör ärenden, promenerar hunden eller bara strosar runt. Vi är ju inte alltid så pratsamma med folk på stan vi inte känner, men när folk skådar bröllopspar då hejar man och ropar Grattis och Lycka till, hur härligt är inte det!?

Van der Nootska Palatset ser inte så mycket ut för världen utifrån, men när man kommer in är det såå vackert med mycket guld, speglar, fint ljus och vackra salar. Dessutom har de  en väldigt mysig innergård där Elin och Roberts vigseln och mingel ägde rum. Regnet hängde lite i luften och både präst och gäster sneglade lite mot himlen, men inte en droppe föll när vi var ute.

Det var riktigt svårt att välja ut bilder från detta genomgulliga pars bröllop, men visar er ett litet urval från den fantastiska dagen här.

All lycka till er fina människor och stort stort grattis igen!

van der Nootska PalatsetBröllop van der Nootska PalatsetBröllopsfotograf van der Nootska PalatsetBröllop_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography2 Bröllop_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography4Bröllop_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography7Bröllop_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography_22Bröllop_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography_15Bröllop_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography_21Bröllop_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography_18Bröllop_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography_19Bröllop_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography_24Bröllop_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography_17Bröllop_vanderNootskaPalatset_16Bröllop_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography_8Bröllop_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography_10 Bröllop_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography_11 Bröllop_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography_12Bröllop_vanderNootska_ErikaAminoffPhotography_12Bröllop_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography_13Bröllop_vanerNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography_30Bröllop_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography_30Bröllop_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography27Brölopp_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography_28brollop_vandernootskapalatset_erikaaminoffphotography_32Bröllop_vanderNootskaPalatset_ErikaAminoffPhotography31Vigsel och fest på van der Nootska Palatset: http://www.vandernootska.se
Blommor från Vildrosor & Tistlar: www.vildrosorotistlar.se 
Bröllopsklänning från Lilly brud och fest: www.lilly.nu/stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *