Familjefoto på stranden i Thailand

Familjefoto på stranden i Thailand en tidig morgon

Familjefoto på stranden – den här stranden på Ko Lanta är så lång, platt och barnvänlig, ett perfekt ställe att fota familjer på.  

Här är ett urval av bilderna på några riktigt fina kottar och föräldrar som jag fotat här på Ko Lanta. Bus i blicken och en massa charm! Och lilla Hugo, som han fintar och dribblar bollen.. Blir det inte fotbollsproffs av honom så vet jag inte vad!

07.45 var det uppställning på stranden för att hitta lite skugga och kunna busa utan att bli alldeles svettiga. Stort tack för den tidiga och mysiga fotostunden!

Olofsson_Photosbyaminoff01 Olofsson_Photosbyaminoff02 (1) Familjefoto på stranden på Ko Lanta med fotograf Erika Aminoff Familjefoto på stranden på Koh Lanta familjefotograf och bröllopsfotograf i Thailand Erika Aminoff Olofsson_Photosbyaminoff05 (1) Familjefoto på stranden i ThailandFamiljefoto på stranden i Thailand

2 thoughts on “Familjefoto på stranden i Thailand

  1. Tusen tack Erika för de fina bilderna och en mycket trevlig o rolig fotostund! Beundrar din skicklighet med kameran och ditt tålamod med barnen. Vi kommer definitivt att anlita dig igen!
    Hälsningar Malin o Anders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *