Fotograf i Thailand

Fotograf i Thailand – familjeporträtt på stranden på Ko Lanta

Som semesterfirande fotograf i Thailand är det underbart att jag kan kombinera jobb med semester. Man behöver ju verkligen miljöombyte ibland men jag får verkligen abstinens om jag inte fotar. Så jag är väldigt glad att få uppdrag på plats av fina familjer. Ljuset och stranden är helt fantastisk och speciellt på morgonen och kvällen när det är extra mjukt.

Jag har fotat så många fina barn och familjer här på Ko Lanta! Jag kommer lägga upp bilder från några utav fotograferingarna här och jag börjar med gobiten Ted och hans fina föräldrar.
Fotograf i Thailand - Erika Aminoff fotar barn, familj och bröllop i Thailand. Barnporträtt på stranden på Ko Lanta Fotograf i Thailand Barnfotograf Familjefotograf Bröllopsfotograf Stockholm, Sverige, Thailand Barnfotograf_Thailand_ErikaAminoff_03 Fotograf i Thailand Familjeporträtt på stranden på Ko Lanta

I´m so happy to meet so many fantastic families here in Ko Lanta and honored to get to capture them here on the beach.

One thought on “Fotograf i Thailand

  1. Stort tack Erika! Superfina bilder! Vi är jättenöjda! Vi hör av oss hemma i Sverige för mer fotografering!
    //Lisen Frasse och Ted

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *