Svensk fotograf i Thailand – bröllopsfotograf och familjefotograf

Svensk fotograf i Thailand – bröllopsfotograf och familjefotograf 

Som svensk fotograf i Thailand njuter jag extra mycket av att skapa härliga familjeporträtt. Förutsättningarna är fantastiska, de människor jag fotar är så där härligt semesteravslappnade som man blir när man får njuta av god mat, värme, sol, bad och en massa äventyr.

Här är Dora och Li, två färgglada och fina karameller! Busigaste håret, stora pigga ögon och smittande skratt. Glada och trevliga föräldrar har de också och det blev en rolig, spontan och sandig fotografering. Tack för att jag fick fota er coola familj!

Vi är nu hemma i gråa Sverige igen och fem veckor i Thailand känns redan ganska avlägsna, men när sitter och fixar med dessa härliga bilder känns det för en stund som att jag är tillbaka på den barn- och busvänliga stranden Klong Dao på Ko Lanta.

Jag kommer snart tillbaka till Thailand och då skapar jag porträtt för ännu fler familjer och brudpar. Har du planer på att åka dit och vill passa på att göra en fotografering? kontakta mig på hello@erikaaminoff.com för en offert.

Svensk fotograf i Thailand Svensk fotograf i Thailand Erika Aminoff barnfotograf Bröllopsfotograf Thailand Barnfotografering på stranden med fotograf Erika Aminoff Svensk fotograf i Thailand - Familjefotograf Bröllopsfotograf Sverige och utomlands Barnfotograf_KohLanta_ErikaAminoff_05Svensk fotograf i Thailand busiga porträtt på stranden med barnfotograf Erika AminoffBarnfotograf_KohLanta_ErikaAminoff_06 Svensk fotograf i Thailand Barnfotograf_KohLanta_ErikaAminoff_08

One thought on “Svensk fotograf i Thailand – bröllopsfotograf och familjefotograf

  1. Tack för att vi fått lära känna er fina familj och tack för otroligt fina bilder, tagna i fina ögonblick! Kan varmt rekommenderas till alla andra. Vi blev supernöjda och har förstorat många av bilderna. Stor kram Paula Johan Dora Li

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *