Privilegiet för en nyföddfotograf

Att vara nyföddfotograf innebär att jag ganska ofta är den första utomstående som får träffa den nyfödda. Jag känner mig så oerhört priviligerad över att jag får träffa dessa små liv när de är alldeles nykläckta!

Lite extra speciellt tycker jag att det är att hänga med förstagångsföräldrar. Trots att de bara varit föräldrar i några dagar och såklart är liite trevande så verkar det ändå så självklart. Och när de tittar på sin/sina nyfödda finns det liksom inget annat i världen som existerar. Det är verkligen en fantastiskt fin bubbla som man får ta del av vid varje nyföddfotografering.

Precis så var det häromdagen när jag besökte fina Annie och Victor som blivit föräldrar för första gången. Lilla Isabelle hade hållt låda hela förmiddagen och ändå var de kolugna när jag kom. Och sötaste lilla hårbollen sov sedan så gott som hela fotograferingen. Stort Tack för förtroendet och ännu en mysig fotografering med er!

Nyföddfotograf Täby

Är du gravid så glöm inte att boka din nyföddfotografering redan nu! Jag kommer hem till er eller så kommer ni till min studio vid Täby Centrum. En nyföddfotografering tar ofta mellan 2-3 timmar och görs bäst innan bebisen blivit 2 veckor.

Mer info om Täby Centrum finns här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *