Kärlek på Ekerö

I somras fick jag äran att föreviga Jenny och Davids bröllop på Ekerö och äntligen ska jag visa er lite bilder från deras dag! Jag sitter med ett stort leende på läpparna när jag går igenom bilderna igen, det var en sådan fin och härlig dag! Jenny och David var så varma och skönt avslappnade och deras busiga barn charmade mig totalt.

Bröllopsfotograf Ekerö


Vi började med lite porträtt kring Ekerö Kyrka och där finns många fina platser runtomkring, älskar bland annat bryggan nedanför och den fina vägen som ringlar sig fram till kyrkan.

Efter den fina vigseln i Ekerö Kyrka åkte jag med brudparet i en snygg Rolls Royce och chauffören var (med all rätt) väääldigt stolt över sitt fordon. Hela färden berättade han och visade alla fiffiga detaljer. Och så fick vi ett 2-minutersstopp vid ett vetefält på vägen till festen på Lovö Magasin, man får ta alla chanser till lite porträtt på brudparet!

Väl vid Lovö Magasin stod det ett gäng trälådor fyllda med champagne, baguetter, kallskuret och andra godsaker och väntade. Gästerna fick hugga tag i backarna och promenera genom skogen och först i följet gick en trubadur och spelade. Promenaden gick upp till en fornruin med underbar utsikt. Ja, det var inte bara promenad, det var faktiskt lite klättring också för att ta sig upp och alla hängde med, gammal som ung. Så otroligt mysigt och kul upplägg med promenix sådär. När det väl var dags för middag kramade jag brudparet hej då och jag vet att det blev en väldigt lyckad kväll!

Stort tack Jenny och David för att jag fick vara med på ert fina bröllop och er dag!

Bröllopsfotograf EkeröBlomster från Tistlar och PionerBröllopsfotograf Erika Aminoff Bröllop på Ekerö Bröllop på Ekerö Erika AminoffBröllop Ekerö Kyrka Erika Aminoff Bröllop Lovö magasin bröllopsfotograf EkeröBröllop Lovö Magasin

Lovö Magasin, riktigt charmig gård för bröllop: http://www.lovomagasin.se
Fantastisk brudbukett från Tistlar och Pioner: http://www.tistlarochpioner.se
Hairligt stod för brudens fina frisyr och make up: http://www.hairligt.se
Vigsel i fina Ekerö Kyrka: https://www.svenskakyrkan.se/ekero/ekero-kyrka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *