Mysigt bröllop på Oaxen

Lisa och Mathias, vilket härligt brudpar och vilket mysigt bröllop på Oaxen som jag fått äran att föreviga! Så avslappnat och fint allting var och vi fotade i den underbara miljön runtom Oaxen med vacker brygga i kombination med båtvarv, lyftkranar och lite industrikänsla. Mycket romantiskt tycker jag.

Bröllop på Oaxen med fotografering på bryggan utanför. Fotograf Erika Aminoff

Brudparet anlände med båt tillsammans med sina gäster till Oaxen krog och slip där både den personliga vigseln och bröllopsmiddagen hölls. Stort Tack för att jag fick vara med på er mysiga dag och all lycka till med flytt, familj och livet på andra sidan Atlanten!

Älskar förresten den sagolika klänningen som bruden bar, kort och lång på samma gång och med spets och tyll i en perfekt kombination.

Vigsel och middag på Oaxen Krog och Slip: www.oaxen.com

Avslappnad vigsel på Oaxens balkongVigsel på OaxenPromenad på bryggan som nygifta efter bröllop på Oaxen på DjurgårdenFamiljebild på bryggan efter bröllopet på OaxenOaxen bröllop på Djurgården med fotograf Erika AminoffNygifta på bryggan vid Oaxen på Djurgården. Fotograf Erika AminoffBröllopsporträtt på bryggan efter bröllop på Oaxen på Djurgården.Brudbukett på Oaxens balkong. Fotograf Erika AminoffBröllop på Oaxen på Djurgården förevigat av Erika Aminoff Photography MathiasoLisa_Photosbyaminoff09LisaoMathias_Photosbyaminoff10Bröllop på Oaxen Krog och Slip . Fotograf Erika AminoffBröllopsmiddag på Oaxen Krog och Slip Erika Aminoff PhotographyBrudparet vid bröllopsmiddagen på Oaxen krog och slip

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *