Babyfotografering hemma

Äntligen kan jag visa er bilderna från en babyfotografering hemma hos en familj i Täby. Vi är hemma igen efter underbar och avkopplande seglingssemester med mycket spring på klipporna, idylliska skär, fina solnedgångar, en hel del regnskurar, korta bad i det 16-gradiga vattnet, kortspel och mycket mys. Allt har gått bra och alla har hållit sams. Ända tills vi kom hem, då utbröt kaos. Nu är det tvätt överallt och verkligheten är ikapp. Så jag flyr fältet en liten stund och kryper in i arbetsrummet med en latte och ett uppdämt behov av att få fixa med och visa lite bilder.

Babyfotografering hemma med Familjefotograf i Täby Erika Aminoff

Här ser ni en vacker liten 6-dagarstös, hur go och nöjd som helst trots klädombyten och olika accessoarer på huvudet. Så glad och tacksam att jag fick förtroendet att fota ytterligare en nyfödd i denna fina familj!

Babyfotografering hemma i naturlig miljö för barnet med Barnfotograf i Stockholm Babyfotografering hemma med familjefotograf Erika Aminoff ÖmanNyfödd_Photosbyaminoff03Babyfotografering hemma Barnfotograf i Täby Erika Aminoff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *