Kärleksfotografering Djurgården

Kärleksfotografering med ballonger och rosa vespa – när fotografer får fria händer 

Tillsammans med tre härliga fotografkollegor hade jag häromdagen en underbar stylad kärleksfotografering eller parfotografering på Djurgården i Stockholm.

Platsen för denna fotografering var Blockhusudden på Djurgården och de coola liggande träden som finns där. Perfekt plats för en mysig picnic i kvällssolen! Och jag fullkomligt älskar rekvisitan i form av färgglada jätteballonger, vacker bukett och framförallt en underbar rosa vespa.

Efter bröllopsfotograferingar åker jag alltid hem och känner mig lite extra kär och precis så var det efter denna parfotografering också. Det är så otroligt fint att få ta del av andras kärlek och Evelina och Henrik var så söta tillsammans.

Stort tack till Evelina och Henrik för en avslappnad och mysig fotografering (trots kylan på slutet), ni är fantastiska!

Fotograf Erika Aminoff förevigar kärlekspar på Djurgården Parfotografering KärleksfotograferingParfotografering med en rosa vespa och bröllopsfotograf Erika AminoffParfotografering med rosa vespa och ballonger Fotograf Djurgården Erika Aminoff Parfotografering Blockhusudden med jätteballonger. Bröllopsfotograf Erika Aminoff i Täby StockholmParfotografering med ballonger på Djurgården. Fotograf Erika Aminoff TäbyParfotografering med bröllopsfotograf i Täby Stockholm Erika AminoffParfotografering på brygga på Djurgården Bröllopsfotograf Stockholm Erika AminoffTäby Bröllopsfotograf Erika Aminoff Parfotografering vid vattnet på DjurgårdenBrudbukett på brygga i kvällssol Bröllopsfotograf i Täby Stockholm Erika AminoffDet finns många sätt att kramas på. Bröllopsfotograf Erika Aminoff i Täby StockholmBröllopsfotograf Erika Aminoff i Täby och Stockholm med vackert kärlekspar vid parfotografering på Djurgården.

Vacker blombukett från Blommor och Ting

4 thoughts on “Kärleksfotografering Djurgården

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *