Semester i Bovallstrand med fotografögonen på

Jag måste tipsa om ett urfint ställe för bröllopsporträtt, Badholmarna i Bovallstrand! Jag är ständigt på jakt efter fina platser för fotograferingar, framförallt till bröllopsfotograferingar och semestern är inget undantag så när jag upptäcker en plats som Badholmarna i Bovallstrand klappar hjärtat lite extra fort och hjärnan går på högvarv av alla idéer.

Jag ser framför mig ett brudpar i kvällssolen och hur de håller om varandra på klipporna, doppar tårna i vattnet, går hand i hand på bryggan, dansar lite på “dansbanan”, ja möjligheterna är oändliga och får jag ett bröllopsuppdrag i närheten är detta en given plats för porträtt (om jag får bestämma).

Nu har vi lämnat vackra Västkusten och gett oss ut med segelbåten i Stockholms skärgård där vi varvar kalla bad, härlig segling, skrubbsår på knäna, grillning på klipporna, hinderbana inne i båten (ok, det står kidsen för) och en hel del fika. Skönt skärgårdshäng helt enkelt!

Hoppas ni alla njuter av en fin sommar och får upptäcka många nya platser!

Bröllopsfotograf Bovallstrand Erika Aminoff Badholmarna Bovallstrand syskonfotografering i kvällsljuset med fotograf Erika Aminoff Fotograf Bovallstrand Smögen med magiskt kvällsljus vid Badholmarna

Läs mer om mig som bröllopsfotograf här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *