Gravidfotografering i magiskt vinterväder

Häromdagen mötte jag upp söta Annie och Victor för en gravidfotografering i riktigt magiskt vinterväder. Ljuset och naturen så här års är så fint tycker jag och jag är glad att det finns en hel del som vågar trotsa kylan för att föreviga magen och kärleken till den kommande lilla bebisen utomhus. De här blivande föräldrarna tvekade inte en sekund på att ses ute i snön trots -16 grader. Det var riktigt kallt, men med lite värmekuddar i händerna, filtar och jacka på mellan varven så blev det ju så bra och var helt klart värt att frysa litegrann.

Annie hade ordnat en överraskningsfest för Victor senare på kvällen eftersom han fyllde år. Gissa om jag var nervös att jag skulle försäga mig under hela fotograferingen!?! Jag lyckades i iallafall hålla mig ifrån allt prat om helgen och det var skönt att höra att Victor blev totalt överraskad och såklart glad över festen. Så impad över denna coola höggravida blivande mamma som ordnar överraskningsfest och bokar in fotografering i kylan samma dag
Vill du också föreviga din mage vill jag gärna höra ifrån dig, vinterlandskap är verkligen magiskt att fotografera i. Jag erbjuder även studiofotografering, men rekommenderar varmt lite häng i snön med mig! 🙂

Gravidfotografering i magiskt vinterväder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *