Gott Nytt År!

Hoppas ni haft en riktigt skön och avslappnande jul och en strålande start på 2017. Ett helt nytt år ligger framför oss vilket jag tycker är underbart, allt känns möjligt så här i början av året. Jag har många spännande saker på gång och det finns mycket jag önskar inför det nya året, både privat och för företaget. Mest av allt på min önskelista är mycket kvalitetstid med nära och kära och att vi får hålla oss friska. Detsamma önskar jag er! <3

Vi har haft ett riktigt lugnt och skönt jullov hemma med mycket slappande ända tills rastlöshet slog till ordentligt, men då var det dags att dra ner till Skåne för nyårsfirande med härliga vänner. Det blev två intensiva och fantastiskt energigivande dygn, med kallbadhus (tog fem dopp i det 4-gradiga vattnet), strandpromenader, lek med 7 busiga barn, god mat och givande diskussioner om livets ups and downs.
Sista dagen så här på lovet har vi möblerat om i barnens rum (för femtielfte gången), tagit en liten joggingrunda och blåst glitterstjärnor i det fina vädret.

Kommer berätta mer om allt som är på gång snart, men lite kortfattat så blir jag i januari med både studio och kollega! Toppenläge vid Täby Centrum tillsammans med en toppenduktig fotografkollega, vilket gör att jag kommer kunna erbjuda kunder ännu bättre service och fler möjligheter i år. Gissa om jag är peppad!?

Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År och att era mål och önskningar för det nya året går i uppfyllelse!

Kram, Erika

erikaaminoffphotography_gott_nytt_ar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *