Bröllop vid Herrängens gård

Kärlek på jobbet ledde till ett fint och personligt bröllop vid Herrängens gård, som är ett charmigt ställe söder om Stockholm med äppelträdgård, dansbana och fint gammalt hus där festen ägde rum.

Bröllop_Herrängen_ErikaAminoff_01

Som pricken över i:et fick vi en stunds härlig kvällssol när vi fotade efter vigseln. Jag lämnade dem i början av middagen och har en känsla av att det blev en riktigt festlig kväll med alla glada härliga gäster. Tack för att jag fick vara er bröllopsfotograf!

Bröllop_Herrängen_ErikaAminoff_02 Bröllop_Herrängen_ErikaAminoff_03CarinaoHåkan_Photosbyaminoff03CarinaoHåkan_Photosbyaminoff04 Bröllop på Herrängens gård CarinaoHåkan_Photosbyaminoff06 CarinaoHåkan_Photosbyaminoff07 CarinaoHåkan_Photosbyaminoff08CarinaoHåkan_Photosbyaminoff09 CarinaoHåkan_Photosbyaminoff10 CarinaoHåkan_Photosbyaminoff11 Bröllop_Herrängen_ErikaAminoff_16Brudparet på dansbanan i fint kvällsljus vid Herrängens gårdBrudparet dansar på dansbanan vid Herrängens gård. Fotograf Erika AminoffBröllop på Herrängens gårdBruden vid äppelträden vid Herrängens gård söder om StockholmBröllop på Herrängens gård förevigat av Erika Aminoff PhotographyCarinaoHåkan_Photosbyaminoff17Bröllop_Herrängen_ErikaAminoff_24Bröllopsmiddag på Herrängens gård Fotograf Erika Aminoff

Läs mer om mysiga Herrängens gård här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *