Bröllopsfotografering vid Näsby slott

Nu äntligen lyckas jag hitta lite tid att blogga om Sofie och Henriks bröllop i Stadshuset och vår mysiga porträttstund vid Näsby Slott i Täby. Det här varma och fina paret har varit tillsammans många år, men såg ändå sådär härligt nykära ut.

Bröllopsporträtt vid Näsby Slott innan vigsel i Stadshuset fotat av bröllopsfotograf Erika Aminoff

Vi fotade vid Näsby Slott där det är så vackert att bara gå omkring bland gångar, alléer, slottstrappan och ner vid vattnet. Vädret var dock lite busigt och bjöd ena sekunden på solsken för att i nästa låta regnet ösa ner över oss. Så vi packade ihop och fortsatte fotograferingen vid Stadshuset där vigseln också var. Det var en fin och personlig dag med närmsta vännerna och familjen och när jag lämnade dem skulle de njuta av god mat och härligt sällskap i deras bröllopsfina hem. Stort tack igen för att jag fick följa med er på er stora dag, all lycka önskar jag er!

Brudbukett och klänning vid förberedelserna innan vigseln i StadshusetBröllopsdukningBröllop_Stadshuset_ErikaAminoff_03Förberedselser inför vigseln i Stadshuset First look Bröllopsporträtt vid Näsby Slott innan vigsel i Stadshuset fotat av bröllopsfotograf Erika Aminoff Bröllopsporträtt vid Näsby Slott av Erika Aminoff Bröllop_Stadshuset_ErikaAminoff_08Bröllopsfotografering vid Näsby Slott i Täby av bröllopsfotograf Erika Aminoff Bröllop_Stadshuset_ErikaAminoff_11 Porträtt vid Näsby Slott innan vi åkte till stadshuset för vigselceremoniBrudpar på väg till vigsel i Stadshuset Brudpar vid Stadshuset före deras bröllop. Erika Aminoff Photography Brudpar vid Stadshuset förevigat av bröllopsfotograf Erika AminoffBröllopsporträtt vid StadshusetBrudbukett vid Stadshuset Pirrigt brudpar innan vigseln i Stadshuset fotat av Erika Aminoff PhotographySofieHenrik_Photosbyaminoff18 Borgerlig vigsel i StadshusetStrålande brudpar efter vigsel i StadshusetGratulationer efter borgerlig vigsel i stadshuset av bröllopsfotograf Erika AminoffUtsikt från Stadshuset vid bröllopet i stadshuset

Här kan ni se och läsa mer om Näsby slott: www.näsbyslott.se
Intresserad av en borgerlig vigsel i Stadshuset? Läs mer här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *