Julig familjefotografering i skogen

Familjefotografering i skogen med julkänsla och magiskt ljus

Om man älskar att vistas i skogen och vill ha lite fina bilder på familjen, vad passar väl då bättre än en avslappnad familjefotografering i skogen!?

Precis så är det med den här familjen. Älskar skog och friluftsliv och är dessutom såna härliga och mysiga människor att man liksom vill flytta in hos dem.

Vi sågs en riktigt kall novemberdag, men det var magiskt vackert med den mjuka vintersolen som strilade igenom träden. Och hela familjen hade stickade kläder och accessoarer, så vintrigt och fint! Jag anar att några bilder kan komma att dimpa ner i form av fina julkort hos släkt och vänner..

I vilken miljö trivs er familj lite extra bra? Välkommen med förfrågan / bokning via Kontaktformuläret

Familjefotografering i skogen Julkortsfotografering Täby Stockholm Fotograf Erika AminoffFamiljefotografering i skogen med motljus Julkortsfotografering utomhus Fotograf Erika AminoffFamiljefotografering i skog med låtsassnö och julkulor Fotograf Erika AminoffFamiljefotografering i skog porträtt utomhus Täby Stockholm Fotograf Erika AminoffFamiljefotografering i skogen syskonporträtt utomhus Fotograf Erika AminoffJulkortsfotografering utomhus Familjefoto i skogen Lidingö Danderyd Stockholm fotograf Erika Aminoff Täby LFamiljefoto Julkortsfotografering utomhus

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *