Gott Nytt År!

2015. Ett helt nytt år att fylla med bra saker. Att fylla med nästan precis vad man vill. Familj och vänner framförallt. Mycket skratt, lite tårar, spännande utmaningar och så ska detta år även fyllas med en stor husrenovering, förhoppningsvis några härliga resor och lite mer träning än förra året. Och om jag ska avlägga ett nyårslöfte så är det att jag jag ska sova mer. Sömn var verkligen en bristvara under 2014 och jag kan inte skylla på barnen där, det var helt självförvållat. Har även som mål att göra lite fler uppdateringar här, ska försöka hinna lägga upp lite fler bilder från mina fotograferingar.

Jag känner mig oerhört förväntansfull inför det nya året och ser fram emot alla roliga fotograferingar och alla möten med härliga människor, ni förgyller mitt liv!

Önskar er alla ett Gott Nytt År, må 2015 bli magiskt!!!

Nyår_Photosbyaminoff01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *