Förlossningsfotograf Stockholm

Förlossningsfotograf Stockholm – att föreviga en av livets största händelser

Förlossningsfotograf Stockholm. Funderar ni på att föreviga er kommande förlossning? Jag skulle känna mig oerhört hedrad att få närvara vid och föreviga denna mäktiga händelse. Att få berätta historien om när ert barn såg världens ljus genom mina bilder. Jag förevigar förlossningar på ett fint och stämningsfullt sätt och fångar glädjen, tårarna, smärtan, samspelet och såklart det nyfödda lilla pyret. Eventuell partner kan fokusera bara på mamman och den nyfödda utan att tänka på att fippla med kameran mitt i allt.

När du bokar en förlossningsfotografering med mig så sätter jag tillsammans med några duktiga kollegor ihop ett schema så att vi täcker 14 dagar före och 14 dagar efter beräknat förlossningsdatum. Vi träffas alltid innan så att vi kan gå igenom era tankar och önskemål inför förlossningen så att ni känner er trygga.

Förlossning_Photosbyaminoff01

I USA är det ganska vanligt att anlita en fotograf för att föreviga sin förlossning och även i Sverige börjar vi få upp ögonen för förlossningsfotografering. Min man fotade en del under våra förlossningar och jag tycker det är fantastiskt att kunna återuppleva förlossningarna igen. Utan att behöva känna den fysiska smärtan. Men jag skulle gärna haft många fler bilder från förlossningen.

Själv var jag ju strängt upptagen med min vän lustgasen under mina förlossningar och kunde därmed inte fotografera men nedan är några bilder jag fotade direkt efteråt; första påklädningen av vår första lilla skrutt samt våra tvillingar längst ned.

Kontakta mig via mail om du är intresserad! hello@erikaamioff.com

Varma hälsningar, Erika

Förlossningsfotograf StockholmFörlossningsfotograf StockholmFörlossningsfotograf Stockholm

2 thoughts on “Förlossningsfotograf Stockholm

  1. Hej. Jacqui heter jag. Hittade din hemsida genom ett snabbt google-sök.

    Jag är gravid med första barnet som är beräknat i juli. Jag planerar för en hemmaförlossning i vårt hus i Järna.

    Jag önskar göra en fin film av min förlossning. Har du erfarenhet av att göra film? Eller kan du kanske rekomendera min någon som är det?

    Med vänliga hälsningar.

    • Hej och stort grattis till kommande bebis! <3 Jag är tyvärr inte tillgänglig i juli, men jag kollar i mitt nätverk av duktiga kollegor. Mailar dig om jag får napp! Varma hälsningar, Erika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *