Familjefotografering på Ekerö en mysig höstdag

Medan snön virvlar runt där ute blickar jag tillbaka till en härlig familjefotografering på Ekerö. Det var en underbar dag på denna familjs mysiga landställe. Vi plockade äpplen, gick ut i skogen och hittade lite svamp, sprang omkring i trädgården, kastade macka och så vidare. Härligt att få leka av sig! Tusen tack för rolig och avslappnad fotografering i härlig miljö!

Familjefotografering EkeröLindskog_Photosbyaminoff02Lindskog_Photosbyaminoff03Familjefotografering på Ekerö Levande familjeporträtt Naturligt familjefotoLindskog_Photosbyaminoff05Lindskog_Photosbyaminoff06Lindskog_Photosbyaminoff07Familjefotografering Ekerö med Erika Aminoff, familje- och bröllopsfotograf StockholmBarnfotografering Familjefotografering på EkeröLindskog_Photosbyaminoff09Lindskog_Photosbyaminoff10

Många familjer anlitar mig återkommande för att fånga hur familjen utökas och barnen växer. Älskar att träffa “mina familjer” igen. Denna familj har jag fotat flera gånger, här är bilder från deras andra smultronställe på Dalarö.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *