Familjefotografering i kvällssolen

Idag tänkte jag dela med mig av lite bilder från min egna familj 🙂    I närheten av oss finns en äng full av maskrosor, så fantastiskt fint i det härliga kvällsljuset. Och kottarna njöt av att springa omkring på de små stigarna och leka. Själv trivs jag ju bäst bakom kameran, men är glad att maken (som också är en duktig fotograf) grabbade kameran och tog några bilder på mig och våra minstingar. Så härliga minnen att bevara!

Passa på att boka en fotografering nu i sommar och föreviga barnen, familjen eller dig själv. Om ni har ni någon favoritplats där ni trivs lite extra bra så kommer jag gärna dit och fotograferar er, annars hittar vi en bra plats tillsammans.

Ha en fortsatt fin dag!

JMS_Photosbyaminoff01 JMS_Photosbyaminoff02 JMS_Photosbyaminoff03 JMS_Photosbyaminoff04JMS_Photosbyaminoff05JMS_Photosbyaminoff06JMS_Photosbyaminoff07JMS_Photosbyaminoff08

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *