Familjefotografering på klipporna

Vilken magisk sensommarkväll! Och vilken magisk familj! Vackra både på insidan och utsidan. Och vilken tur att jag har dem som vänner. Nu äntligen blev en familjefotografering av och vi tog en kort prommis ner till badet med fina klippor och härlig solnedgång. Tusen tack för att jag fick laja med er nere vid vattnet!

Berggren_PhotosbyAminoff01Berggren_PhotosbyAminoff02Berggren_PhotosbyAminoff03jpgBerggren_PhotosbyAminoff04Berggren_PhotosbyAminoff05Berggren_PhotosbyAminoff06Berggren_PhotosbyAminoff07Berggren_PhotosbyAminoff08

3 thoughts on “Familjefotografering på klipporna

  1. Vilken talang du har!!! Sammanlagt under barnens 6 år har vi nog tre bilder på hela familjen och nu fick vi en handfull på en gång. Och alla ser avslappnade och naturliga ut. Du är gryyyyym!!!!! Många bilder kommer att snarast pryda vår fotovägg i hallen OCH bli årets julklapp till släkten. TACK!!!!

  2. Vilka bilder! Och proffsigt genomfört, med hela familjen avslappnad och naturligt fångad på bild. Bra jobbat! Rekommenderar fotograf Aminoff till alla, för alla tillfällen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *