Bröllopsfotografering på höstvackra Nyckelvikens Herrgård

Nu är det dags att leverera bilder till detta ursnygga par och deras bröllop på Nyckelvikens Herrgård och det är alltid samma härliga och lite pirriga känsla när man efter en hel del fixande lämnar över bilderna från ett bröllop. Det var en fantastisk höstdag på Nyckelvikens herrgård som är så fint både invändigt och utvändigt, här vill jag gärna fota fler bröllop!

Bröllopsfotograf Nacka Bröllop på Nyckelvikens Herrgård Erika Aminoff

Bara en liten promenad från herrgården kommer man ned till vattnet med fina klippor och runtomkring finns ängar, en vacker allé, blomsterodlingar, lusthus och vacker skog. Ett perfekt ställe för bröllopsporträtt!

Brudbuketten och håruppsättning gick i vackra höstfärger och bröllopstårtan var ett riktigt konstverk. Och så detta kära brudpar som det bara lyste om! Önskar er ett långt och lyckligt äktenskap!

Nyckelviken_höstbröllop_Photosbyaminoff_03Nyckelviken_bröllop_Photosbyaminoff_02Nyckelviken_Bröllop_Photosbyaminoff_01Nyckelviken_höstbröllop_Photosbyaminoff_04Nyckelviken_höstbröllop_Photosbyaminoff_05Nyckelviken_höstbröllop_Photosbyaminoff_06Nyckelviken_höstbröllop__Photosbyaminoff_07Nyckelviken_höstbröllop_Photosbyaminoff_08 Nyckelviken_höstbröllop_Photosbyaminoff_09 Nyckelviken_höstbröllop_Photosbyaminoff_10 Nyckelviken_höstbröllop_Photosbyaminoff_11 Bröllop på Nyckelvikens Herrgård Erika Aminoff bröllopsfotograf Nyckelviken_höstbröllop_Photosbyaminoff_13 Nyckelviken_höstbröllop_Photosbyaminoff_14Bröllop på Nyckelvikens Herrgård Erika Aminoff Nyckelviken_höstbröllop_Photosbyaminoff_16 Nyckelviken_höstbröllop_Photosbyaminoff_17 Bröllopsfotograf Nacka Bröllop på Nyckelvikens Herrgård Erika Aminoff Nyckelviken_höstbröllop_Photosbyaminoff_19 Bröllop på Nyckelvikens Herrgård Bröllopsfotograf Nacka Erika Aminoff Nyckelviken_höstbröllop_Photosbyaminoff20

Lokal: Nyckelvikens Herrgård www.nyckelviken.com
Make up: Emelie Stark
Hår: Michaela Edlund
Florist: Anneli Gibson Bröllopsbinderi
Tårta: Liv Sandberg CakeArt www.livsandbergcakeart.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *