Bröllop i Danderyds kyrka

Bröllop i Danderyds kyrka – överraskade både familj och vänner

De bjöd in till dop, men överraskade alla med bröllop i Danderyds kyrka! Gissa om det var överraskade och glada miner när kyrkklockan ringde och de skred in i bröllopskläder med sitt söta barn som skulle döpas i famnen.

Bröllop i Danderyds Kyrka Fotograf Erika Aminoff

I lördags fick jag äran att fotografera det vackra brudparet i parken runtomkring kyrkan och det blev precis en sådan fin vinterdag som de hade önskat sig och dessutom tittade ju solen fram en liten stund! Dock var det väldigt kallt så vinterjackorna åkte på och av under fotograferingen. Tack för att jag fick fotografera er, så otroligt fina ni var och väldigt tappra modeller i den bitande kylan.

Bröllop i Danderyds kyrka Fotograf Erika AminoffBröllop_DanderydsKyrka_ErikaAminoff_02Bröllop_DanderydsKyrka_ErikaAminoff_03Bröllop_DanderydsKyrka_ErikaAminoff_04Bröllop_DanderydsKyrka_ErikaAminoff_05Bröllop i Danderyds Kyrka Fotograf Erika AminoffBröllop_DanderydsKyrka_ErikaAminoff_07Bröllop_DanderydsKyrka_ErikaAminoff_08Bröllop_DanderydsKyrka_ErikaAminoff_09Bröllop_DanderydsKyrka_ErikaAminoff_10

One thought on “Bröllop i Danderyds kyrka

  1. Jättefina bilder, vi är supernöjda! Ett mycket väl utfört och proffsigt arbete och det var trevligt att ha dig som fotograf. Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *