Barnfotografering utomhus med sötnötterna Flora och Edgar

En barnfotografering utomhus blir en lekfull, busig och rolig stund för barnet vilket är en perfekt förutsättning för att vi ska få till de där underbara bilderna att hänga på väggarna hemma.

Nu mitt i höstrusket så känns sommaren väääldigt långt borta, men det var ju faktiskt inte så länge sen som vi sprang runt i bara ben och njöt av sommarvärmen. Här kommer några av bilderna från en somrig och härlig barnfotografering utomhus med Flora och Edgar och deras mammor som varit kompisar länge. Flora fick en fotografering i doppresent av Edgars familj och eftersom mammorna hänger en del nu när båda är föräldralediga tyckte de det var kul att göra en fotografering ihop. Superbra idé tycker jag, mera sånt! Och de här kottarna alltså, hur söta!?

Barnfotografering utomhus med Erika Aminoff- fotograf specialiserad på familj och barnBarnfotografering utomhus - avslappnade bilder hemma i trädgården där barnet känner sig tryggt. Barnfotografering utomhus Barnfotografering utomhus i barnets trädgård i VaxholmBarnfotografering utomhus med barnfotograf Erika Aminoff i Täby, Danderyd, Lidingö, VaxholmEdgaroFlora_Photosbyaminoff06Barnfotografering utomhus Fotograf Erika Aminoff leker fram fina bilder med barnen. Fotograf Täby, Danderyd, LidingöBarnfotografering utomhus med barnfotograf Erika Aminoff Glad pojke i gräset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *